Overnatting

Viktig melding vinter- vår og sommersesongen 2021

Vi er svært glade for å åpne dørene for fjellfolket. Med retningslinjer frå FHI har alle DNTs hytter fokus på smittevern og legger til rette for å halde avstand på hyttene.

Men vi kan ikke fylle hyttene på vanleg måte, og husk at i 2021 må alle bestille overnatting på forhånd til oss:

svukuriset@dnt.no

Vi tar kun i mot bestillinger på opphold med frokost og/eller middag.

Når du bestiller opphold send oss gjerne følgende informasjon til oss med en gang:

• Ankomstdag
  • Avreisedag
  • Antall personer
  • Navn på samtlige gjester
  • Alder dersom det er barn
  • Medlemsnummer (dersom du er medlem)
  • Gjerne opplys om allergener

Kontaktinfo til Svukuriset finner du her.

NB! Pristillegg på betjente hytter grunnet smitteverntiltak.
Vi gjør det vi kan for at våre gjester skal få et trygt og hyggelig opphold, og følger smittevernrådene fra myndighetene. Kort fortalt blir det slik at vi leier ut færre rom/senger og vi skal vasker mye og ofte. Dette medfører ekstra bemanning og ekstra utgifter for oss. Vi håper våre gjester har forståelse for at vi må legge på et pristillegg ved utsjekk for å dekke noen av utgiftene.
Pristillegget per natt sommersesongen 2020: Voksen 45,- / barn 25,- For DNT medlemmer som bor i 3 netter eller mer er sengetøy med håndklær inkludert i prisen så dette trenger ikke bestilles.

Regler for avbestilling og kan jeg få refundert betalt opphold?

• Full refusjon av betalt opphold hvis avbestillingen skjer før 10 dager oppmøtedag. Send kontonummer og navn på kontohaver til foreningen som driver hytta.
  • Avbestilling fra 9–5 dager før oppmøtedag gir rett til 50 % refusjon.
  • Avbestilling som gjøres senere enn 5 dager før oppmøtedag gir ingen rett til refusjon.

Selskap eller arrangement? Kontakt oss gjerne. Vi kan tilpasse, skreddersy, også utenom ordinær åpningstid.

Gruppeturer? Ta kontakt.